Videozapisi pokazuju velike poplave u Južnoj Floridi

Kako se tropski ciklon jedan u subotu ujutro preselio na Floridu, počeli su se pojavljivati ​​snimci velikih poplava u Južnoj Floridi. Vatrogasni dužnosnici u Miamiju podijelili su snimku automobila zaglavljenih u poplavljenim ulicama. “U ovom trenutku @CityofMiamiFire odgovara na višestruke pozive automobila zaglavljenih u vodi. Molimo vas da se klonite ceste i ne vozite kroz poplave”, stoji u objavi. Pogledajte video ispod. NBC Miami izvijestio je da su dijelovi Miamija zabilježili više od osam inča kiše u subotu u 6:30 ujutro. Ovo je uz četiri inča koja je pala na dijelove područja u petak. Upozorenje o naglim poplavama izdano je za dio okruga Miami-Dade do 9 sati. Moguća tropska ciklona jedan ubrzala se preko noći, krećući se sjeveroistočno brzinom od 18 mph do subote ujutro. Kiša može izazvati znatne bujice i urbane poplave. Obilne oborine zasigurno će utjecati na Južnu Floridu i Florida Keys, kao i na Bahame u subotu. NHC kaže da se uvjeti tropske oluje očekuju uglavnom u olujama za upozorena područja. Ipak, sustav tek treba ojačati u depresiju ili tropsku oluju. Meteorolog WESH-a Cam Tran izjavio je da se sustav bori sa suhim zrakom i smicanjem jugozapadnog vjetra, što ne dopušta ovom sustavu jačanje. “Organizacija poremećaja u jugoistočnom Meksičkom zaljevu nastavila se pogoršavati preko noći”, stoji u savjetu NHC-a u 5 am “Sustav je krenuo u krivom smjeru postavši tropska ciklona… Poremećaj se kreće brže prema sjeveroistoku, ali to se čini manje kao kontinuirano kretanje, a više kao ponovno formiranje središta od jučer poslijepodne. Ovo ponašanje vjerojatno će se nastaviti tijekom dana kako se sustav probija prema Floridi i preko nje. Nakon toga, globalni modeli sugeriraju da bi centar mogao skočiti ili se ponovno formirati u blizini istočne središnje obale Floride danas popodne ili večeras, a zatim se razviti i održavati poznatiju strukturu nalik tropskom ciklonu dok se kreće prema sjeveroistoku i istoku-sjeveroistoku preko zapadnog Atlantika do ponedjeljka.”

Kako se tropski ciklon jedan u subotu ujutro preselio na Floridu, počeli su se pojavljivati ​​snimci velikih poplava u Južnoj Floridi.

Vatrogasne službe Miamija podijelile su snimku automobila zaglavljenih na poplavljenim ulicama.

“U ovo vrijeme @CityofMiamiFire odgovara na višestruke pozive automobila zaglavljenih u vodi. Molimo da se klonite ceste i ne vozite kroz poplave”, stoji u objavi. Pogledajte video ispod.

NBC Miami izvijestili su da su dijelovi Miamija zabilježili preko osam inča kiše od 6:30 u subotu. Ovo je dodatak na četiri inča koja su pala na dijelove područja u petak.

Upozorenje o naglim poplavama izdano je za dio okruga Miami-Dade do 9 sati ujutro

Potencijalni tropski ciklon jedan ubrzao se preko noćikrećući se prema sjeveroistoku brzinom od 18 mph.

Kiša može izazvati znatne bujice i urbane poplave. Obilne oborine zasigurno će utjecati na Južnu Floridu i Florida Keys, kao i na Bahame u subotu. NHC kaže da se uvjeti tropske oluje očekuju uglavnom u olujama za upozorena područja.

Ipak, sustav se tek treba ojačati u depresiju ili tropsku oluju.

WESH meteorolog Cam Tran izjavio je da se sustav bori sa suhim zrakom i jugozapadnim smicanjem vjetra, što ne dopušta da se ovaj sustav ojača.

“Organizacija nereda nad jugoistočnim Meksičkim zaljevom nastavila se pogoršavati preko noći”, stajalo je u savjetu NHC-a u 5 ujutro “Sustav je krenuo u krivom smjeru postavši tropski ciklon… Poremećaj se sve brže kreće prema sjeveroistoku , ali to se čini manje kao kontinuirano kretanje, a više kao ponovno formiranje centra od jučer poslijepodne. Ovo ponašanje će se vjerojatno nastaviti tijekom dana dok se sustav kreće prema Floridi i preko nje. Nakon toga, globalni modeli sugeriraju da bi središte moglo skočiti ili se ponovno formirati u blizini istočne središnje obale Floride danas poslijepodne ili večeras, a zatim razviti i održavati poznatiju strukturu nalik tropskoj cikloni dok se kreće prema sjeveroistoku i istoku-sjeveroistoku preko zapadnog Atlantika do ponedjeljka. “

.

Leave a Comment