Snijeg u Denveru bi ovog tjedna mogao oboriti sve vrste rekorda

Prije svega, nemojte zanemariti veliku opasnost od požara koja će prethoditi našem velikom padu temperature.

DENVER – Sigurno nije izgledalo kao da će padati snijeg u Denveru ranije ovog tjedna. Ali ovo upravo u: Predvidjeti budućnost je teško.

Denver i Colorado ovog tjedna očekuju meteorološki tobogan, počevši s temperaturom od 90 stupnjeva u četvrtak i potencijalno završivši s udarcem snijega i smrzavanjem u petak navečer.

Snažan olujni sustav koji dolazi s našeg sjevera utjecat će na Colorado počevši od četvrtka navečer.

No, uoči tog nevremena, skoro rekordna toplina i gusti vjetar povećat će opasnost od požara u četvrtak. U podnožju bi u četvrtak poslijepodne udari vjetra mogli prelaziti 60 mph, a u Denveru udari do 40 mph.

Opasnost od požara mogla bi biti kritično visoka u četvrtak poslijepodne, stoga izbjegavajte raditi bilo što što može izazvati iskru na otvorenom u četvrtak.

Ipak, nakon velike opasnosti od požara u četvrtak, Starac Winter će se zabiti kroz ulazna vrata.

Snažna hladna fronta kretat će se Coloradom u četvrtak navečer, uzimajući visoke temperature u četvrtak, koje bi mogle biti oko 90, a do petka ujutro ih spustiti na niskih 40.

Snijeg se prvo razvija u planinama prije nego što se tijekom dana u petak kreće prema jugu i istoku.

U Denveru i za područja ispod 6000 stopa u nadmorskoj visini (veći dio područja metroa Denvera), kiša će prijeći u snijeg negdje u petak poslijepodne. Ovisno o točnom vremenu ovog sustava, u Denveru bi tijekom noći s petka na subotu ujutro mogao pasti jedan ili dva inča ili dva snijega.

Međutim, svaki snijeg koji padne samo bi se zalijepio za hladnije površine (vrhovi automobila, trava), a ceste će ostati mokre.

Snijeg s većim udarom padat će u podnožju, gdje je u petak i subotu na snazi ​​Zimska oluja za područja iznad 6000 stopa nadmorske visine. Tamo bi moglo pasti dovoljno snijega da bi srušena stabla i dalekovodi mogli biti ozbiljan problem.

Ne zaboravite povremeno protresti svoje drveće dok snijeg pada.

Točan iznos snježnih padalina veliki je izazov s ovim sustavom. Najveći ukupni iznosi pasti će na najvišim nadmorskim visinama zapadno od Denvera, s nekim područjima iznad 9000 stopa potencijalno u redu za 12-18 inča snijega.

Pokrijte te biljke!

Drugi veliki utjecaj ove nadolazeće oluje bit će neobično niske temperature. Temperature će vjerojatno pasti na oko 32 stupnja u subotu i nedjelju ujutro u Denveru, što bi moglo dovesti do smrtonosnog smrzavanja.

To znači da morate prikriti svoju nježnu vegetaciju ili je unijeti unutra.

POVEZANO: Sljedeći sustav izgleda jači, hladniji

POVEZANO: 6 načina da dođete do koncerta Lukea Combsa u Mile High

> Najvažnije priče koje se svakodnevno pripremaju samo za vas! Prijavite se za 9NEWSLETTER da vam se priče koje ne smijete propustiti, sadržaj Next i Broncos, vremenska prognoza i još mnogo toga dostavljati izravno u vašu pristiglu poštu.

PREDLOŽENI VIDEOZAPISI: Klima u Koloradu

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

VIŠE NAČINA DA DOBIJETE 9NEWS

Pretplatite se na naše dnevno 9NEWSLETTER

Preuzmite APLIKACIJU 9NEWS
iTunes: http://on9news.tv/itunes
Google Play: http://on9news.tv/1lWnC5n

KAKO DODATI APLIKACIJU 9NEWS NA VAŠ UREĐAJ ZA STRUJANJE

ROK: dodajte kanal iz ROKU trgovina ili traženjem KUSA.

I za Apple TV i za Fire TV potražite “9news” da biste pronašli besplatnu aplikaciju koju želite dodati na svoj račun. Druga opcija za Fire TV je imati aplikaciju isporučeno izravno na vaš Fire TV preko Amazona.

Leave a Comment