Otuđena supruga oca Harmonyja Montgomeryja uhićena pod optužbom za krivokletstvo

Otuđena supruga oca nestale 7-godišnje Harmony Montgomery uhićena je pod optužbom za krivokletstvo, saznaje News 9. Kayla Montgomery uhićena je u petak u predvorju Policijske uprave Manchestera od strane Manchesterske policije kada je stigla na dnevnu prijavu uz uvjete jamčevine. Šef policije Manchestera Allen Aldenberg rekao je Amy Coveno iz WMUR-a da je uhićena po dvije točke optužnice za lažno svjedočenje velikoj poroti. Priroda onoga što je navodno lagala nije objavljena. Ona je bila zatvorena u zatvoru Valley Street u Manchesteru i trebala bi biti izvedena u ponedjeljak. Kayla Montgomery je krajem ožujka optužena za krađu prevarom. Optužena je da tvrdi da je Harmony još uvijek bio član njezina kućanstva, iako djevojka u to vrijeme nije živjela s njom i Adamom Montgomeryjem. Tužitelji su rekli da je Kayla Montgomery tražila više od 1.500 dolara beneficija na koje nije imala pravo. Optužba nije povezana s Harmonyinim nestankom. Prošlog mjeseca, sudac je naredio njezino puštanje na slobodu uz jamstvo za neosigurano pojavljivanje od 5.000 dolara, što znači da nije morala platiti unaprijed. Od nje se zahtijevalo da se svakodnevno javlja osobno u policijsku upravu u Manchesteru i da nastavi s liječenjem ovisnosti. U ekskluzivnoj izjavi za News 9, načelnik Aldenberg je rekao: “Uhićenje Kayle Montgomery još je jedan korak u istrazi o tome gdje se nalazi Harmony Montgomery. Nastavit ćemo činiti sve što je u našoj moći da se ovaj slučaj riješi. “Smatra se da je Harmony nestao između studenog. 28. i prosinca. 10. 2019., ali policija nije saznala za njezin nestanak više od dvije godine. Harmonyin 8. rođendan je u utorak. U izjavi za News 9, Harmonyina majka Crystal Sorey rekla je: Karma je stvarna. Znao sam da neće dugo izdržati i nadam se da će nas ovo samo približiti vraćanju Harmony kući. “Svatko tko ima informaciju o nestanku Harmony Montgomery može nazvati ili poslati poruku na 24-satnu dojavu na 603-203-6060. >> Vremenska traka od Harmonyjev nestanak

Otuđena supruga oca nestale 7-godišnje Harmony Montgomery uhićena je pod optužbom za krivokletstvo, saznaje News 9.

Kayla Montgomery uhićena je u petak u predvorju Policijske uprave Manchestera od strane Manchesterske policije kada je stigla na dnevnu prijavu uz uvjete jamčevine.

Šef policije Manchestera Allen Aldenberg rekao je Amy Coveno iz WMUR-a da je uhićena po dvije točke optužbe za lažno svjedočenje jer je lagala velikoj poroti.

Priroda onoga što je navodno lagala nije objavljena.

Ona je bila zatvorena u zatvoru Valley Street u Manchesteru i trebala bi biti izvedena u ponedjeljak.

Kayla Montgomery bio optužen pod optužbom za krađu prevarom krajem ožujka. Optužena je da tvrdi da je Harmony još uvijek bio član njezina kućanstva, iako djevojka u to vrijeme nije živjela s njom i Adamom Montgomeryjem. Tužitelji su rekli da je Kayla Montgomery tražila više od 1500 dolara beneficija na koje nije imala pravo.

Optužba nije povezana s Harmonijevim nestankom.

Prošlog mjeseca, sudac je naredio njezino puštanje uz jamstvo od 5000 dolara za neosigurano pojavljivanje, što znači da nije morala platiti unaprijed. Morala se svakodnevno osobno prijavljivati ​​u policijsku upravu u Manchesteru i nastaviti s liječenjem ovisnosti.

U ekskluzivnoj izjavi za News 9, šef Aldenberg je rekao: “Uhićenje Kayle Montgomery još je jedan korak u istrazi gdje se Harmony Montgomery nalazi. Nastavit ćemo činiti sve što je u našoj moći da ovaj slučaj dovedemo do rješenja.”

Vjeruje se da je Harmony nestao između studenog. 28. i prosinca. 10. 2019., ali policija nije saznala za njezin nestanak više od dvije godine.

Harmony je u utorak 8. rođendan.

U izjavi za News 9, Harmonyina majka Crystal Sorey rekla je: Karma je stvarna. Znao sam da neće dugo izdržati i nadam se da će nas ovo samo približiti vraćanju Harmony kući.”

Svatko tko ima informaciju o nestanku Harmony Montgomery može nazvati ili poslati poruku na 24-satnu dojavu na 603-203-6060.

>> Vremenska crta Harmonijeva nestanka

.

Leave a Comment