Obitelji su objavile izjave nakon pucnjave u crkvi Cornerstone u Amesu

Zajednica Amesa tuguje nakon što su dva studenta ubijena ispred crkve Cornerstone. Eden Montang i Vivian Flores išle su u četvrtak navečer prisustvovati skupu ministarstva na fakultetu kada ih je Montangov bivši dečko ubio i on sam. Šerif okruga Story potvrđuje da je to bilo ciljani incident. Obitelji žrtava objavile su izjave za KCCI. Obitelj Edena Monanga napisala je: “Eden je bila jedinstvena i nadarena u svojoj sposobnosti da bude i snažna i nježna, kreativna i konzervativna i nije imala premca u svojoj velikodušnosti i empatiji. Bila je kći, sestra, tetka i predana kršćanka koja je voljela učiti o ljubavi i čudima našeg Nebeskog Oca. Bila je nepopustljiva u svojim vrijednostima i snažnom osjećaju za dobro i pogrešno. Bila je intelektualno nadarena, artikulirana i samouvjerena. Za manje od 20 minuta, ona je mogla je obavljati seoske poslove i pisati pjesmu sve dok je ispijala čašu vina. Duboko je voljela svoju obitelj i svog voljenog psa Takodu. Eden je bio prekrasan vrt koji smo imali sreće gledati kako raste. “Obitelj Vivana Floresa napisala je:” Naša obitelj s najtežim srcem poštuje život naše živahne Vivian. Vivian je bila jedna od dobrih. Pobožna kršćanka, ljubiteljica glazbe i plesa, voljena kći, sestra i prijateljica. Ona je bila život zabave. Snažne volje i de svršen, ambiciozan i ljubazan. Život prekinut jednim činom nasilja. Njezina priča tu neće završiti. Dok prolazimo kroz teške dane koji su pred nama, tješimo se spoznajom da ona pleše na nebu i bdije nad nama dok nastavljamo rasvjetljavati nepovratne posljedice koje proizlaze iz nedostatka kontrole oružja u zemlji u kojoj živimo. “U petak, crkvena zajednica Cornerstone okupila se kako bi pružila podršku obiteljima.

Zajednica Amesa tuguje nakon što su dva studenta ubijena ispred crkve Cornerstone.

Eden Montang i Vivian Flores išle su u četvrtak navečer prisustvovati skupu ministarstva na fakultetu kada je Montangov bivši dečko ubio njih i njega samog.

Okružni šerif Story potvrđuje da je ovo bio ciljani incident.

Obitelji žrtava dale su izjave za KCCI.

Obitelj Edena Monanga napisala je: “Eden je bila jedinstvena i nadarena u svojoj sposobnosti da bude i snažna i nježna, kreativna i konzervativna te je bila bez premca u svojoj velikodušnosti i empatiji.
Bila je kći, sestra, teta i predana kršćanka koja je voljela učiti o ljubavi i čudima našeg Nebeskog Oca.
Bila je nepopustljiva u svojim vrijednostima i snažnom osjećaju za dobro i pogrešno. Bila je intelektualno nadarena, artikulirana i samouvjerena. Za manje od 20 minuta mogla je obavljati poslove na farmi i napisati pjesmu uz čašu vina.
Duboko je voljela svoju obitelj i svog voljenog psa Takodu.
Eden je bio prekrasan vrt koji smo imali sreće gledati kako raste.”

Obitelj Vivana Floresa napisala je: “S najtežim srcem naša obitelj poštuje život naše živahne Vivian. Vivían je bila jedna od dobrih. Pobožna kršćanka, ljubiteljica glazbe i plesa, voljena kćer, sestra i prijateljica. Ona je bila život zabave .Snažne volje i odlučne, ambiciozne i ljubazne. Život prekinut jednim činom nasilja. Njena priča tu neće završiti. Dok plovimo teškim danima koji su pred nama, tješimo se spoznajom da ona pleše na nebu i bdije nad nama dok mi nastaviti rasvjetljavati nepovratne posljedice koje proizlaze iz nedostatka kontrole oružja u naciji u kojoj živimo.”

Crkvena zajednica Cornerstone okupila se u petak kako bi pružila podršku obiteljima.

.

Leave a Comment