Deshaun Watson se nagodio sa svim osim četiri od 24 žene koje su ga tužile

Kvoterbek Cleveland Brownsa Deshaun Watson postigao je povjerljivu nagodbu sa svim osim četirima od 24 žene koje su ga tužile i optužile za seksualno nedolično ponašanje tijekom masaže 2020. i početkom 2021., rekla je ženska odvjetnica u utorak.

Nagodbama je okončana ženska parnica protiv njega gotovo 15 mjeseci nakon što je većina podnesena 2021.

“Danas objavljujem da su svi slučajevi protiv Deshauna Watsona, s iznimkom četiri, riješeni”, rekao je odvjetnik tužitelja Tony Buzbee u priopćenju. “Radimo papirologiju vezanu za ta naselja. Nakon što to učinimo, ti konkretni slučajevi bit će odbačeni. Uvjeti i iznosi nagodbi su povjerljivi. Nećemo dalje komentirati nagodbe ili te slučajeve.”

Rješavanje slučajeva omogućuje Watsonu da nastavi s većinom sudskih sporova nakon što je generiran redoviti ružni naslovi o njemu, barem donekle pokvarivši njegov nedavni dolazak u Cleveland kao novi quarterback Brownsa vrijedan 230 milijuna dolara. Rješavanje slučajeva također mu pomaže izbjeći nekoliko dana svjedočenja koji su mu bili zakazani ovaj tjedan. Ti iskazi više ne idu dalje.

Povjerenik NFL-a Roger Goodell rekao je u svibnju da se istraga o optužbama protiv Watsona bliži kraju, ali nije jasno što je liga znala o dvije nove tužbe protiv Watsona ove godine ili informacije da proizašla iz nedavnog otkrića prije suđenja.

“Današnji razvoj nema utjecaja na kolektivno dogovoreni disciplinski proces”, rekao je glasnogovornik NFL-a Brian McCarthy.

Watsonov odvjetnik Rusty Hardin odbio je komentar u utorak kada ga je kontaktirao USA TODAY Sports.

Hardin je rekao da žene lažu i da je Buzbee gledao na Watsona kao na “platu” nakon što su žene optužile Watsona za neprikladno ponašanje, uključujući razotkrivanje sebe, izazivanje dodirivanja njegovih genitalija i u nekim slučajevima prisiljavanje na seks.

Leave a Comment